• 7 / 24 Müşteri Hizmetleri
  • +90 (232) 425 19 60

Management Hizmet Neleri Kapsar?

Sunucu yönetimi, konusunda uzman kişiler tarafından yapılması gereken, yoğun bilgi ve tecrübe gerektiren hassas bir konudur.

Sunucunuza kuracağınız programlar veya konfigurasyon değişiklikleriniz onarılması güç sorunların ortaya çıkmasına, veri kayıplarına veya sunucunuzun bir süre devre dışı kalarak, hem manevi hem de maddi zarara uğramanıza neden olabilir. Bu nedenle EgeDataCenter® Sunucu kiralayan müşterilerine Management hizmet kapsamında destek vermektedir. Management ( Yönetimli ) Destek aşağıdaki hizmetleri kapsamaktadır. Dilerseniz tüm hizmetleri ya da içerisinden belirli hizmetleri seçerek sunucu yönetiminizi alanlarında uzman sistem mühendislerimizin yapmasını talep edebilirsiniz.

Management Hizmet Tipleri:

  • Sunucu Firewall hizmetinin yapılandırılması ve ihtiyaç dışı portların kapatılarak sunucu güvenliğinin sağlanması
  • Sunucu üzerinde kurulan gereksiz programların kaldırılması ve maksimum sunucu verimliliğinin sağlanması
  • Sunucunuzun servislerinin monitör edilmesi ve herhangi bir sorun tespitinde müdahale edilerek sorunun ivedi bir şekilde ortadan kaldırılması.
  • Sunucu güncelleştirmelerinin periyodik olarak yapılması ve sunucunun kararlı olarak  çalışmasının sağlanması
  • Düzenli yedek alınarak olası sorunlarda sunucu üzerindeki veri kaybının önlenmesi, minimum veri ve zaman kaybının sağlanması*
  • 7x24 ücretsiz Danışmanlık hizmeti verilerek sunucu üzerinde uygulanması düşünülen projelerin en yüksek verim ve kararlılıkta çalışmasının sağlanması.
  • Yazılım desteği **

*: Sunucu yedekleri farklı bir lokasyonda bulunan ve sadece Backup alınması için ayrılmış Backup sunucumuz üzerine alınmaktadır. Yedekleme haftalık olarak yapılmaktadır. Bu konuda talebiniz doğrultusunda 24  saat aralıkla yedek alınmasını da talep edebilirsiniz.

VDS Sunucular için standart ayrılan backup alanı 15 GB
Dedicaded sunucular için standart ayrılan backup alanı 50 GB'dır.

ilgili alanın aşımı söz konusu olduğunda ekstra ücret talep edilmektedir.

Limit Aşımında 1 GB Disk alanı için ücret 1 USD + KDV'dir. ( Yüksek backup alanları için lütfen irtibata geçiniz )

 

**: Taşımanızdan kaynaklanan veya sunucunuzda optimizasyon sorunları nedeniyle çalışmayan daha önceden hazırlanmış web sitelerinizin çalıştırılmasını kapsamaktadır. Yeni tasarlanacak ve yeniden programlanacak özel yazılım istekleri bu kapsamda değerlendirilmemektedir.

Dilerseniz tüm hizmet tiplerini seçerek Full Management hizmet alabilir, ya da bu hizmetlerden bir veya bir kaçını seçerek Özelleştirilmiş Management Hizmet alabilirsiniz.

Management hizmet alan müşterilerimiz için sunucu üzerinde kısıtlı  bir yönetici hesabı oluşturularak sunucu sahibine iletilir. Bunun dışında sunucu üzerinde tam yetkili yönetim EgeDataCenter®  tarafından yapılır. Bu sayede sunucunun verimliliği ve kararlılığı arttırılmış olur.

Not: management hizmet alarak, ücretli destek kapsamına giren pek çok yardım ve destek talebinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Verilecek hizmetin ücretlendirilmesi, Sunucu özelliklerine ve talep ettiğiniz hizmet kapsamına göre pazarlama departmanımız tarafından belirlenmektedir.

Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?

 Bu dökümanı yazdır

Aşağıdaki Bilgiler İlginizi Çekebilir

VPS Nedir?

VPS' i özet olarak bir fiziksel sunucunun sahip olduğu kaynaklarının paylaştırılarak...

Bize Ulaşın


Egedatacenter Bilişim Teknolojileri San. Tic. LTD. ŞTİ.

Küçük Çiğli mahallesi 8708/1 Sokak no:1/1 kat 2 D.4 Çigli-izmir
Telefon: +90 232 425 19 60 ( PBX )
Teknik Sorumlu: Mehmet Alkan

E-mail: info@egedatacenter.net

Web: www.egedatacenter.net

Copyright © 2016 Egedatacenter® & EnerjiDizayn. Tüm Hakları Saklıdır